Tečaj masaže

Tečaj masaže

tečaj masaže

V današnjem času se vse večji pomen daje poklicni in praktični usposobljenosti posameznika za opravljanje določenega dela. Gre za pridobivanje praktičnih znanj, s katerimi si lahko povečamo možnosti za zaposlitev ali pa si na tak način odpremo nove poti do novih poklicnih priložnosti in izzivov. Eden izmed precej priljubljenih načinov za doseganje takšnih ciljev je udeležba na katerem izmed mnogih tečajev, ki jih organizirajo razne izobraževanje ustanove in zasebni zavodi. Med takšnimi tečaji je eden izmed izredno obiskanih in priljubljenih tečaj masaže.

S tečajem masaže do NPK

Nekateri se sicer tovrstnega tečaja udeležijo zaradi lastnega interesa in vse skupaj jemljejo bolj kot hobi ali novo izkušnjo, spet drugi se zadeve lotijo mnogo bolj resno in si želijo z obiskovanjem tečaja masaže pridobiti NPK oziroma nacionalno poklicno kvalifikacijo. NPK pomeni formalno priznano usposobljenost za upravljanje poklica. Standarde, katere mora kandidat dosegati, če želi pridobiti ta certifikat, se določa na podlagi nacionalnega poklicnega standarda.

Poudarek na praktičnem znanju

Pri tečaju za maserja je seveda ključni poudarek na praktičnem usposabljanju tečajnikov. To pomeni, da je teorije manj, služi pa zgolj kot podlaga za uspešno praktično opravljanje tega dela. Navadno udeleženci na tečaju dobijo vse, kar potrebujejo za uspešno učenje – masažno mizo, brisače, gradivo, itd. Nekateri izvajalci tečajev svojim tečajnikom nudijo tudi knjige, ki so jih izdali sami in katere so navadno narejene po katalogu NPK, s čimer želijo kandidate ustrezno opremiti z znanjem in jih pripraviti na opravljanje nacionalnega preverjanja znanja. Kot mnogi drugi tečaji je tudi tečaj masaže običajno eden izmed plačljivih tečajev. Na koncu tečajev vam organizatorji po uspešno opravljenem preizkusu znanja (sestavljen predvsem iz praktičnega dela) podelijo tudi diplomo, s katero dokazujete, da ste uspešno pripravljeni na nadaljnje delo. Večina tečajnikov se odloči za tečaj klasične masaže, ki obsega okoli 60 pedagoških ur in stane cca. 550 evrov – cene se seveda razlikujejo od posameznih šol.

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani