Omejitev odgovornosti

Omejitev odgovornosti

Spletni portal Izobraževanje.info upravlja in razvija podjetje W3B d.o.o. Na portalu so objavljene različne izobraževalne vsebine, nasveti in napotki. Portal je namenjen predstavitvi izobraževalnih programov ter njihovih pogojev vpisa, predstavitvi tečajev, akademij in šol. Na portalu so objavljene tudi koristne informacije o različnih izobraževalnih in jezikovnih tečajih. Vsebine na portalu so široko zastavljene in usmerjene na široko področje učenja in izobraževanja.

Na portalu so zbrane vse koristne informacije, ki temeljijo na javno dostopnih informacijah ter lastnih izkušnjah piscev.

Sodelavci na portalu Izobraževanje.info se trudimo zagotavljati strokovno, kakovostno in relevantno vsebino za naše obiskovalce. Trudimo se sproti preverjati ažurnost informacij, vendar vseh zaradi hitrih sprememb ne moremo zagotavljati v celoti. Zato obiskovalcem svetujemo, da se sami naknadno pred odločitvijo pozanimajo o morebitnih spremembah, izobraževalnih programih in pogojih vpisa in sicer tako, da kontaktirajo posamezno ustanovo.

Portal in avtorji niso in ne morejo biti odgovorni za kakršnekoli osebno ali premoženjsko škodo, nastalo zaradi upoštevanja nasvetov objavljenih na portalu.

Portal in njegova izobraževalna vsebina ne moreta nadomeščati uradno pridobljene izobrazbe na tečajih, šolah ali fakultetah.

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani